Rock n' roll och söndrig sladd

 
Canon analog kamera + kit objektiv, Elinchrome studioblixtar + rökmaskin
 
Och så hade vi påsken här... Tänkte försöka ta några påskbilder senare om jag hinner/får någon bra idé. Är så sugen på att fota nånting men min inspiration är hääääääär nere! Inspirationen dog ganska mycket bort då en kabel till mina blixtar for sönder och skulle ha behövt blixtarna X antal gånger efter de. Argh!
 
Något jag däremot har hur mycket inspiration som hellst till är att träna Tosca! Vill ha snön bort nu så jag får träningsplatser! Är så otroligt mycket jag vill lära henne! Har tänkt lära henne att släcka lamporna också (som den riktiga latmask jag är!) men att försöka lära henne något inne känns ganska hopplöst... Hon förstår att ta det (för) lugnt inomhus, hon förstår vad jag menar men gör det inte "inne ska man ju ta det lugnt, ha matte blivit helt knäpp?!". Måste hitta på nånting riktigt smart som passar henne, kanske om jag hittar någon extra rolig target?
 
 
Dagens bilder är tagen med analog kamera. Jag gick i skola då jag tog de här bilderna och uppgiften hette "Rock n' roll", man fick tolka det hur man ville men att bilderna var tagna analogt var ett måste. Vi framkallade även filmerna och bilderna själva i mörkrum, en riktigt cool procedur!
 
 
Nu städa upp enmassa hår som samlats under ett dygn! Gláer påsk på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0