Min fina häst

 
 
 
 
 
Tack för bilderna Petra!
 
Jag blir så trött. Den senaste månaden har varit en riktig pest för mig! Jag tar ett steg fram, fyra bak. Med framgångar måste motgångar komma men måste det komma så himla många motgångar?! Tack och lov gör jag/vi mer framgångar inom ridningen nu iaf. Muskler fram börjar smyga sej fram, rumpmusklerna däremot är på gång. Jag är så himla dålig på att lägga upp vad jag ska fokusera på under ridningen men nu vet jag, de närmaste veckorna står galoppombyten och mycket fokus på Leunoras rumpa på schemat, vi behöver få bakbenen med helt enkelt.
Inom denna kasomånad så har jag äntligen vågat hoppa 1m, en av höstens mål. Leunora blir helt knäpp då vi hoppar, snäll men lite väl glad så försöker hålla oss 1-2ggr/vecka hoppning också för hennes skull, inga bauta hopp, mest studs har det varit.
 
Har inte gått en enda dag, speciellt denna månad som jag går och funderar på vad jag skulle göra utan L, hon tar all min lediga tid, vilket jag är väldigt tacksam över <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0