Timeless

Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
 

Fia & Smári

Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Ja, ett välkänt ansikte (eller ska jag säga ansikten?)) här på bloggen, Fia med sin mysiga islänning Smári. Det händer oftast 1ggr/år att jag åker och fotograferar dem, gärna skulle jag fota dem oftare men Fia studerar på Wången till hippolog i sverige och jag bor på Åland... Och att kunna ses måste båda vara hemma och hälsa på i Finland, haha! Invecklat de där! De här bilderna är tagna förra sommaren, de har lite halkat efter kan man säga. I juli har jag försökt planera en resa till fastlandet men då blir det ingen vanlig fotografering med hennes hästar, utan om några dagar så väntar hennes Lukka smått så jag kommer få sniffa fölis också!
Jag tycker ni kikar in på hennes blogg, verkligen sevärd, innehåller tips inom riding, markarbete och islandshästar och lite mer islandshästar, i väntan på föl och har ni tur kan ni även hitta en kattbild någonstans ;)
 
http://meistaraverk.blogg.se/
 
 

 
 
 

Liljekonvalj

Canon eos 50D, anon macro 60mm
 
Favoriterna inomhus!
Det är storm därute, med lysande sol! Vädret vet nog inte riktigt hur det vill ha det. Tur vet jag hur jag vill ha det, nyborstade hundar, en burk med liljekonvalj inomhus och mys i soffan!
Ha en skön lördag alla :)
 
 
 
 

Syskonen Sofi & Lina med mor och son

 
Canon eos 50D, Canon EF-S 75-300mm 1:4-5,6 III USM
 
Två av mina största favoritbilder från fotograferingen!
 
 

Lina & Conn #2

 
Canon eos 50D, Canon EF-S 75-300mm 1:4-5,6 III USM
 
Här kommer några fler! Äntligen var jag klar med uppsättning 1!
Imorrn ska jag gå igenom bilder på nästa ekipage, då är det bilder på Linas syster och Conn´s mamma som gäller. Ikväll är det ridning på schemat för min del så kommer tillbringa resten av kvällen i stallet.
 
 
 

Mysterious #

Canon eos 50D, Canon macro 60mm
 
Äntligen har det kommit ordentligt med blommor där ute igen och idag hade jag äntligen tiden att fara ut och fotografera lite. Det fick bli lite bilder av en av mina favoritblommor- Liljekonvalj!
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0