Bilder med osammanhängande text

 
 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Inatt blir det nattskift 1 av 4 (13h/st). Det blir min slutspurt för den här månaden sedan blir det 3 dagar ledigt, äntligen! Sedan har jag jobbat 14 dagar och hade en dag ledigt... Som jag hade enmassa att göra på. Och nu kör jag 15 dagar jobb isträck. Av denna tid har jag jobbat ca 75% av tiden dubbelskift, dvs 13h/dag då jag har två jobb. Många sade att jag inte ska jobba mej slut. Kroppen tar det bra medan psyket nog håller på att ta över... Jag behöver definitivt min egen tid och ha ledigt. Känner att jag verkligen tagit vatten över huvudet! Men då jag var i ett halvår arbetslös och ett stort problem med pengar så är jag mer än glad över mina två jobb och hårt slit. Känslan att helt klara sej själv pengamässigt är en underbar känsla, precis som jag vill ha det!
 
Under mina lediga dagar ska jag försöka klämma in en eller två fotograferingar (lovar det regnar då jag är ledig...). Jag ska även åka iväg och fortsätta på min unicorn/my little pony tatuering, ennu är inte konturerna klara och enmassa färgklotter ska det bli!
 
Nu ska jag ut med mina monsterhundar och sedan måste jag söka mej på jobb, ha en bra natt allihopa medan jag sitter med tändstickor i ögonen för att hålla dem uppe! Pricken på i:et är att jag hinner sova en timme på morgonen... För att åka till nästa jobb. Lovely.
 
 
 

With passion for nails #3

 
 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Suck. Pricken på i:et är att ja självklart håller på att bli febrig, bättre kan det väl inte bli? tisdag-torsdag kör jag 13 timmars pass alla dagar. Ingenting går som jag vill just nu, är en riktig gnällspik!
 
 För övrigt kunde jag inte hålla mej för att lägga upp ett till inlägg med mer bilder från den här fotograferingen. Först och speciellt sista bilden är två stora favoriter från dagen!
 
 
 
 
 
 
 

Student 2013 #2

Canon eos 50D, Canon EF 75-300mm 1:4-5.6 III USM
 
Kan tro ni har trättnat på nagel bilder va? Jag har hur mycket till att bjuda från den shooten men tror det blir en liten paus nu ;)
Jag har så otroligt många planerade fotograferingar, för mycket jobb, för lite tid så hinner inte alls med! Är det fint väder imorgon så om jag har tur blir det en då men tvivlar starkt på det. Håll tummarna iaf!
 
 
 

 
 
 
 

Evigt saknad

 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Vad tycker ni om det här? Från mörkare till ljusare med mer sprakande färger, fick för mej att göra en liten skillnad!

Destu mer har jag inte att säga om bilderna förutom då att min kompis är awsome på att göra akrylnaglar! Själv håller jag på med gelnaglar för er som inte visste det. Har haft slut på all stuff så har inte blivit att laga naglar på länge, tråkigt nog. Tycker det är en väldigt avslappnande och kreativ hobby som jag trivs väldigt bra med. Fick för mej att beställa nya grejer till gel naglarna så om ett par veckor kan jag äntligen köra igång igen!
-
 
För övrigt så slutade inte gårdagen alls bra. Ringde min mamma på kvällen och fick en av de värsta nyheterna som finns... En av våra tre (mina) katter som finns hos mamma dog igår natt av en lo. Han var "långt" hemifrån. Våra katter går aldrig mer än 150 max 200m från huset vårt. Vår yngsta katt Dexter hade försvunnit i förrgår på kvällen runt 18 tiden. Våra katter har även stränga mat tider som de alltid håller, kommer inte katterna hem då klockan slår slaget vet man att man något har hänt. Dexter kom inte hem. Igår runt 14 tiden ringde en granne till min mormor och frågade om vi saknade en svart katt. Vilket mamma gjorde... Dexter låg vid vägkanten. Orörlig. Hel (inte påkörd, bilarna kommer runt 80-100km/h så han skulle varit sönder isf). Utan halsband (som våra alltid har på). Mormor och morfar bekräftade att en lo hade tagit honom. Han hade utan vidare blivit jagad till vägen av lon, våra katter rör sej aldrig åt det hållet, de är rädda för bilar och känner katterna irunt sej och håller sej på egna revir. Lon greppar snabbt tag i nacken, katten dör på ett ögonblick, den lämnar aldrig blodspår efter sej, flyttar intens på katten efter dödandet.
Vi vet att det funnits en lo i våra trakter men att den skulle ta en av våra var självklart en omöjlig tanke men den här gången var det vi som blev drabbade. Vi har aldrig förr mist ett djur av en annan orsak som ålder. Hela familjen har varit så ledsen sen Dexter hittades, speciellt mamma. Katten var hennes stora älskling, hennes "panter" då han var så otroligt stor och svart. Men nu är våra stora, fina katt borta, intens 4år fylld.
 
R.I.P Dexter 4.7.2009-11.6.2013
 
 
 
 

With passion for nails #2

Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM + silver reflexskärm
 
Känns konstigt att komma hem från 5 timmars jobb och kunna sätta sej i lugn och ro framför datorn och bara chilla. Är så skönt!
Just nu har jag min sköna säng i sikte och en varm kakao i det här regn vädret. Borde egentligen städas i lägenheten men just nu orkar jag inte alls fundera på något sånt. Har varit så otroligt trött i flera dagar nu så ska försöka ta igen lite sömn som jag missat.
 
Bilderna är från igår.
 

With passion for nails

 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM + silver reflexskärm
 
Här kommer ett par av mina totala favoriter från fotograferingen. Finns dock ca 20 favoriter, haha! Är helt supernöjd med dagens fotografering. Kunde knappt vänta tills jag slapp hem och slänga in bilderna i datorn!
 
Jag har lääänge funderat på och sagt att jag ska göra en ordentlig "nagel fotografering", närmare bestämt i ett halvår redan. Min kompis Sandra har alltid så grymma naglar som hennes kusin Nici gör. Jag har sett många fina naglar men Nici har en egen stil på det hela som ger mej en extra kick inspiration. 
Tycker ni ska slänga en extra blick på alla grymma små detaljer som finns på naglarna, alla är olika!
 
 
 
 
 
 
 
 

Student 2013

Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Äntligen klar med student bilderna! Är supernöjd! Har varit lite tråkig då jag inte hann gå igenom dem då direkt som jag ville, har fortsatt med mitt jobbas och det har verkligen inte blivit mycket tid över. Det lilla jag varit ledig har jag självklart spenderat med hundarna då jag annars inte hinner se dem så mycket nu. Självklart har jag snälla kompisar som ställer upp så de slipper ut och ha sällskap men... Lessamt då tiden inte räcker nu.
... Och tiden räcker absolut inte till att blogga som ni märkt men den här veckan kommer jag äntligen att ha några få andningshål då jag har "ledig vecka", dagarna består av endast 5 timmar jobb (sommar annars är 13 timmar jobb) så hinner pusta lite!
 
Och vet ni, jag har faktiskt hunnit fota en egen liten grej idag! Bilderna blev awsome! Temat är "Passion for nails" har en kompis som lagar superhäftiga (och fina) naglar och nu var jag tvungen att fota de senaste som hennes kusin har. Så nu ska jag sätta mej och glo på dem! Häng kvar, det publiceras ett inlägg imorgon!
 
 

Äntligen!

Iphone 5
 
Äntligen hämtade jag hem min bil i fredags! Det blev en ledsam sista blick på min gamla bil som stod så ensam på parkeringen till bilförsäljningen, smutsig och oälskad... Tycker påriktigt nästan synd om min "Gaylord", min gamla bil må ha varit en riktig skrothög till bil, den såg fin ut men under huven var det inge kul att titta, allting for sönder en efter en och t.o.m. dörren for söder till sist. Nu känns det helt über underbart att kunna rulla fram i stil!
Min nya bil Volvo V70 1.6TDI 2010 får mucho kärlek! Då vi var och simmade med hundarna igår kändes det som en dröm att bara öppna bakluckan på bilen och hundarna in, det gick absolut inte lika smidigt med den gamla bilen... allting blev hårigt och usch och blä, var inte alls trevligt att ha dem på baksätet!
 
Men... Allting kan inte gå perfekt. Volvon har för många knappar. Det är bara så. Jag är ingen elektronik människa, jag borde absolut ha en bil från 90 talet. Igår ringde min kompis (skulle göra små fix med min bil, jag stod lugnt inne och duschade) då han säger "hej, grattis! Du har tömt batteriet i bilen, du har lämnt lamporna på hela dygnet idiot!". Så... Snabbt ut och det visade sej att det juuust och juust gick att låsa upp dörren med el, då vi skulle starta bilen spottade den ut nyckeln då batteriet var helt dött. Grattis Janina.
Efter några utskällningar och lektioner i om vad jag får röra och inte röra så kanske jag börjar få klart för mej how to do, haha!

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0