Ett liv med hästar

Canon eos 50D, Canon EF-S 70-300mm 1:4 III USM
 

Livet som hästmänniska har sina framgångar men innan du når dit kommer du stöta på mer motgångar än du någonsin kunnat ana. Du kommer möta många trevliga människor, duktiga, giriga, motsträviga och dem som behöver en liten hjälp på traven. Allting är givande, allting händer för en orsak. Ta med dig allting ut i livet som du ser och lär.

Jag personligen kommer nog aldrig att sätta ribban så högt som regionala tävlingar, VM, FM, SM är intens på tal om. Jag är nöjd om jag över huvudtaget vågar mig på en klubbtävling eller två. Jag blir väldigt lätt nervös då någon tittar på under min ridlektion redan, ögon som stirrar, munnar som dömer. Jag tänker mer på vad människor tycker och tänker än vad jag vågar satsa framåt. Det låter löjligt men så är det. Jag har heller aldrig haft en häst jag kan tävla eller sätta ribban högre med. Förrän nu.

Jag tränar för min egen skull. Jag vill bli bra, jag vill bli bättre. Mitt personliga mål just nu är att bli en duktig ryttare, att samla på mig erfarenhet och att vara en god stallsbedrivare.

Har du några mål i livet? Kanske du själv är en hästmänniska och sätter dina mål inom denna fantastiska sport?

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0