En av mina hobbys

Den senaste tiden har jag sysslat med en del naglar också. Eftersom allting känns... Så alldagligt på den sidan nu och då så ska jag äntligen ta mej i kragen- jag kommer börja på en distans utbildning från Uk. Kommer antagligen sätta igång i ca februari, innan det måste jag utöka min nagel familj! Här är lite (dåliga) instagram (janinanygard på insta) bilder. Näst sista bilden så chill lagade jag naglar åt henne på skoj, ville för första gången prova laga blommor på tummarna, så döm mej inte än. Ett stort problem var saknaden av en hel del olika penslar. Sista naglarna är mina nuvarande julnaglar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggen har sackat efter... Igen!

Har varit en väldigt tuff tid senaste tiden så har inte blivit mycket till inlägg här. Har försökt söka jobb, vilket har gått relativt bra, jag jobbar nu som inhoppar vikarie på ett dagis- det trodde man inte om mej! Sedan har jag också provat på telefonist jobb, hoppeligen har jag fortsatt jobb men det får framtiden utvisa. Min häst Dreki har flyttat till åland och jag har fått en boom av tillökning i familjen, nämligen 5 degusar och två kaniner. En rejäl del av min tid går åt mina 12 fyrbenta! 
 
Men det här med djurboomen har ingen positiv bakgrund, jag önskar det hade varit på ett annat sätt. Min älskade morbror/gudfar gick bort i en krock för drygt 3 veckor sedan. Allting hände så snabbt. En plötslig saknad och tomhet slog till. Jag kände mej så hjälplös till mina kusiner. Det jag kände jag kunde bidra med var att ta hand om min morbrors djur, eller ja, mina kusiners djur. Det kändes bra attbkunna hjälpa med något jag är bra på- ha fullt med djur. Alla har det väldigt bra, Kalle & Hobbe som kaninerna heter bor i en stor box i stallet tillsammans med hästarna. Deguna utspridda över lägenheten. Lovar det är en hel del städning!   
  
 
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0