Tidspress

Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM, Adobe Photoshop cs3

Så småningom börjar pressen krypa på!
Mitt företag kommer ett steg närmare öppningsdag varje dag. Företaget  kommer alltså handla om fotografi- Som jag alltid drömt om. Jag kommer fotografera allt mellan himmel och jord, utför alla uppdrag så som lokaler som ska fotas, porträtt, djur, bröllop osv. Listan kan bli hur lång som helst! Jag kommer också ha lite tavlor till salu som varit på utställning i Kasnäs/Finland för några år sedan.
Men för att inte enbart satsa på en sak så kommer det andra, stora huvudämnet att vara gelnaglar, min passion och stora hobby! Har varit lite i salongen och grejat i helgen, mitt bord är på plats, bara gelgrejerna som ska på plats och lite småfix så är det klart, kommer bli så mysigt!
Och småsaker som även min hysteriska hobby- virkning kommer vara till salu. Finns inget mysigare än att kolla på film (det lilla man hinner, haha!), tända ljus, en bit choklad och virkningen i handen! Men... Jag måste väl försöka bli av med allting också att inte garderoben svämmar över? ;)
 
Ja, jag vet, udda kombinationer, men jag vill göra så mycket så jag valde att trycka ihop allt i ett. Nu får vi bara att efterfrågan finns!
 
Nu ska jag skärpa mej, borde börjat med prislistorna för lääänge sedan! Då jag startar företaget kommer jag även ha specialerbjudanden så nu får jag verkligen sätta på ett kol!
 
 

Stryker bort

Ibland har jag snabba ryck! En sak att stryka från "to do list 2015" är redan redo att strykas bort! Igår lämnade jag in pappren för att starta eget företag! Trodde jag skulle vänta i en evighet på allting men vips som det var så ramlade FO numret in i mailen samt att mitt företagsnamn blev bekräftat!
Så jag vågar påstå att det är spännande tider!
 
I helgen ska jag och Leunora köra årets debut ridlektion i dressyr bara banan tänker hålla sig på god fot. Efter den lektionen ska vi köra fullt ut och sikta på sommaren, vi är taggade till 100%!

Mål och förutsättningar

Nu då det är nytt år så är det många som lägger upp nya mål. Det har även jag funderat på, både inom livet och ridningen. Så nu är det dags att skriva upp dem, dels som en påminnelse åt mej själv om jag börjar slarva och att ni som finns i mitt vardagliga liv ska knacka mej på axeln och säga "Halooo! Sätt fart på, 2015 är ju strax över!".
Mina mål:
*Börja en utbildning till nagelterapeut
*Må bättre än skitåret 2014
*Starta eget företag
*Jobba tills jag stjälper (japp, jag trivs med att jobba hårt)
*Tosca och jag ska tävla agility minst 3 starter
*Åka på minst 1 äventyr
 
 
Vad det gäller Leunora och mej... Hur ska vi hinna med allt?
*Fortsätta jobba på att förlänga steget, myrstegen ska bort!
*Bygga meeer muskler, finns det nå snyggare än en vältränad häst?
*Hoppa 1.20cm
*Hoppa banor
*Tävla i dressyr
*Tävla i hoppning
*Åka på träningar
*Mjuka upp rygg och nacke
*Jag ska skärpa mej med longeringen och göra det oftare
 
 
Oj härregud. Undrar under vilken kategori det blev mest mål, haha!
 
 

Mina monster hälsar god fortsättning på året!

 
 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Precis då mina troll trodde dom var säkra så slog matte till!
 
Varje år tas det julbilder, alla år olika förståss. Det är något som inte är så värst uppskattat alla gånger. Tosca tål inte att ha något på huvudet så jag fick inse att det bara blev Hausti som fick ha luva. Jag är så himla glad åt att jag har så duktiga hundar som (just och just) orkar sitta stilla en stund tillsammans!
Bilderna togs för några dagar sedan, ca en vecka. Då det inte hade kommit snö innan jul (inspiration på topp liksom...) så fick det bli försenade julhälsningar från oss!
 
 
 
 
 
 
 

Min lillajul

Här var det en hel evighet sedan jag vistades! Dels beror det på att min dator gav upp hoppet helt, så jag var utan dator i över en månad- Tills jag fick en ny i förtidsjulklapp <3
 
Ridningen står still i högsta grad, bilderna som jag lägger upp här är tagna på lillajul och det var ingen bra riddag... Ja, gott sällskap hade jag, så koncentrationen for åt pepparn men det bjuder väl jag och Leunora på!
 
 
 
Och så hade vi mitt lilla ridsällskap då ;)
 
Jag måste varar världsbäst på att linda lindor, eller vad tycker ni?? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0