Drömmen om sommaren

 
Canon eos 50D, Canon EF 70-300mm 1:4-5,6mm USM
 
Oj vad jag längtar till sommaren! Något jag verkligen läääängtar efter är att sitta i gräset och spana in snygga hästar på tävlingar, kan lätt sitta timtal! För hästar, fota och att sitta och tjattra med en god vän tillika, finns det inte mycket som slår!
 
Dessutom har jag en liten inspirations dag idag! Har provat en dressyrsadel på min dam, passade riktigt bra sålänge jag har ett fårskinn under. Red i den också- inte samma som jag är bortskämd med den fina låne sadeln jag fått låna men jag tror nog det blir bra då jag vänjer mej!
Imorrn ska även Leunora klippas- Äntligen! Sedan kör vi äntligen igång med hårdträning, nu är det backar och skog som gäller för att få upp kondisen!
 
Passa även på att gilla min Facebook sida!
 
 
 

Mitt lilla hjärta

Åh, jag har fått så fina bilder på mina hästar och mej idag, helt överlycklig <3
Här ovan är min lilla Dreki på 23år, snart 24! Min lilla ponny sedan jag var 14år gammal, vi har delat så mycket skratt och gråt tillsammans att inga ord går att finna. Han har funnits vid min sida i många år, i år firar vi hela 8år! Finns ingen på denna jord som känner mej bättre, mannen i mitt liv <3 
 
Tusen tack för bilderna Minna, nöjdare kunde jag knappast bli!
 
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0