Linda & Sebastian #2

 
Canon eos 50D, Canon EFD-S 17-40mm 1:4 USM
 
Tillbaks efter några dagar och då måste jag ju visa er några bilder till! Har haft en hel del att göra igen de senaste dagarna med jobb på dagis, dessvärre inget fotas då det är mörkt då jag anländer hem och på veckosluten är det för arligt, har samlat på mej ennu mer ideer, vill genomföra dem, nu!
Idag har jag även för en gångsskull varit och rida, är helt slut! Lovar jag kommer ha träningsvärk i kropp och själ imorrn, är alldeles för sällan jag rider!
 
 

Erika & Elmer #2

 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 75-300mm 1:4-5,6 USM III
 
 
 

Linda & Sebastian

 
 
Canon eos 50D, Canon EF-S 17-40mm 1:4 USM
 
Jag är så nöjd över de här bilderna, har knappt kunnat gå på mitt vanliga jobb utan att inte tänka på att bilderna ligger i mappen nääästan orörda ennu, ville ju hem för att gå igenom, fort! Men nu har jag gått igenom alla och de sista bilderna att skicka iväg är på gång så nu kan jag inte hålla mej mer, måste visa några bilder innan jag spricker!

Lite ljus i det dystra vädret

 
Canon eos 50D, canon macro 60mm + stjärnfilter
 
Usch vad tråkigt väder vi har här på Åland! Jag ligger en bra bit efter i alla fotograferingar tack vare vädret, så trist!
Då vädret är så emot oss så sitter jag och scrollar i arkivet efter någonting passande att lysa upp med. Bilder på mammas plommonträd från 2010 fick stå för det!
 
 
 
 

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0