Äntligen!

Iphone 5
 
Äntligen hämtade jag hem min bil i fredags! Det blev en ledsam sista blick på min gamla bil som stod så ensam på parkeringen till bilförsäljningen, smutsig och oälskad... Tycker påriktigt nästan synd om min "Gaylord", min gamla bil må ha varit en riktig skrothög till bil, den såg fin ut men under huven var det inge kul att titta, allting for sönder en efter en och t.o.m. dörren for söder till sist. Nu känns det helt über underbart att kunna rulla fram i stil!
Min nya bil Volvo V70 1.6TDI 2010 får mucho kärlek! Då vi var och simmade med hundarna igår kändes det som en dröm att bara öppna bakluckan på bilen och hundarna in, det gick absolut inte lika smidigt med den gamla bilen... allting blev hårigt och usch och blä, var inte alls trevligt att ha dem på baksätet!
 
Men... Allting kan inte gå perfekt. Volvon har för många knappar. Det är bara så. Jag är ingen elektronik människa, jag borde absolut ha en bil från 90 talet. Igår ringde min kompis (skulle göra små fix med min bil, jag stod lugnt inne och duschade) då han säger "hej, grattis! Du har tömt batteriet i bilen, du har lämnt lamporna på hela dygnet idiot!". Så... Snabbt ut och det visade sej att det juuust och juust gick att låsa upp dörren med el, då vi skulle starta bilen spottade den ut nyckeln då batteriet var helt dött. Grattis Janina.
Efter några utskällningar och lektioner i om vad jag får röra och inte röra så kanske jag börjar få klart för mej how to do, haha!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

teskedspixlar.blogg.se

Janina heter jag och i min värld existerar både Rödluvan och Askungen. Jag har ett brinnande intresse för fotografering och skor. Så ni kan ju gissa själva vad bloggen kommer handla om.

RSS 2.0